Fundi i kursit të gjuhës të gjermane në shkollën “Abdyl Bajraktari” në Koplik

Shkolla Austriake „Peter Mahringer“ ofroi për të shtatën herë rradhazi kursin e Gjuhës Gjermane në shkollën 9-vjeçare “Abdyl Bajraktari” në Koplik, i cili kishte flluar në vjeshtë të 2014 dhe financuar përmes projektit “Gjermanishtja në Veriun e Shqipërisë“ nga Ministria Austriake e Arsimit dhe Gruas. Ky kurs përfundoi më 28 mars 2015.
Në prani të drejtorit të shkollës, Shaban Duka, dorëzuan mësuesi i gjermanishtes Skender Curraj, drejtoresha e Shkollës Austriake, Gerlinde Tagini dhe dhe koordinatori i gjuhës gjermane në Shkollën Austriake, Markus Offner, çertifikatat e pjesëmarrjes në kurs dhe përcollën dhe urimet më të mira nga ana e drejtuesit të projektit Manfred Tagini, i cili ishte i sëmurë.
Të dy drejtorët, si ai i shkollës 9-vjeçare “Abdyl Bajraktari” në Koplik ashtu dhe drejtoresha e Shkollës Austriake, vunë theksin tek bashkëpunimi i mirë dhe shprehën dëshirën për bashkëpunim të mëtejshëm.

28 mars 2015, Gerlinde Tagini

2015 03 28-1 23 Koplik - Sprachkurs Abschluss

koplik1

koplik2

koplik3

koplik4

koplik5

koplik6

koplik7