Vlerat themelore të Bashkimit Europian

Më 26.4.2016 vizituan shkollën z. Frank Hantke, drejtues i Fondacionit „Friedrich Ebert“ në Shqipëri dhe bashkëpunëtorë tjerë të fondacionit si dhe znj. Zemaida Mozali nga “House of Europe”. Zoti Hantke mbajti një referat para nxënësve të klasave të 4-ta për projektin e paqes në BE, për demokracinë dhe sjelljen demokratike. Nxënësit patën kureshtje të madhe jo vetëm për fjalimin e zotit Hantke, por edhe për biografinë e tij profesionale. Ai kishte përfunduar maturën, më pas kishte mësuar një zanat dhe tashmë ishte drejtues i Fondacionit „Friedrich Ebert“ në Shqipëri.
Falenderojmë z.Frank Hantke dhe veçanërisht znj. Zemaida Mozali për organizimin e këtij aktiviteti.

26.4.2016, Gerlinde Tagini

2016 04 26 04 Shkoder - ÖS - Besuch F. Ebert-Stiftung

2016 04 26 07 Shkoder - ÖS - Besuch F. Ebert-Stiftung

2016 04 26 08 Shkoder - ÖS - Besuch F. Ebert-Stiftung

2016 04 26 10 Shkoder - ÖS - Besuch F. Ebert-Stiftung