Klasa 3b në Frankfurt

Nga datat 01- 06.2. 2012, klasa 3b e Shkollës Austriake nën drejtimin e prof. Wolfgang Ludwig dhe shoqërimin e Irina Ludwig, fluturimin për në Frankfurt në Main. Në program ishin vizita në Bankën Qëndore Europiane, në muzeun e Staedel, në shtëpinë e Gëtes, në teatër dhe në koncert. Natyrisht që nuk duhej të mungonte vizita në Maintower, ndërtesë mbi 200 meter e lartë. Shumë interesante ishte dhe vizita në Stuttgart tek “ Porsche „ dhe “Mercedes“ . Kthimi ishte emocionues: në kohën kur ne ishim në Frankfurt, linja ajrore MALEV falimentoi dhe fluturimi ynë i kthimit u anullua. Falenderojmë Fondacionin Shkollor Austriak për financimin e fluturimit tonë të kthimit.

(Fotot: Gersi Bushati dhe W. Ludwig)

Foto