Konkursi “Fjala Artistike 2015”

Në konkursin e organizuar nga qendra kulturore e fëmijëve Shkodër në bashkëpunim me drejtorinë arsimore dhe bashkine Shkodër “Fjala Artistike 2015”,Shkolla Austriake “Peter Mahriger” u përfaqesua denjësisht nga nxenëset Vivian Mustafa dhe Samanta Preka (klasa 8b) si dhe Irsa Golemi (8a), … të cilat nën drejtimin e mësueses së letërsisë Brunilda Kapcari interpretuan poezitë e zgjedhura duke marrë vlerësimet e jurisë.

Teksti dhe Fotot Brunilda Kapcari, 27.11.2015

samanta

une dhe nxeneset

vivian