Karnevalet në Shkodër

Atmosferës së Karnevaleve në Shkodër me datë 7 dhe 8 shkurt iu bashkua edhe Shkolla jonë duke u prezantuar denjësisht me një vals vienez.
Drejtoresha e shkollës Tagini pati idenë e këtij valsi dhe mbështeti realizimin e tij.

Nxënësit e shkollës Ambra Gavoçi (4as5), Anida Borshi Aron Terzeta (9b), Irza Gërçari, Loren Ujkashi (4as5), Pjetro Dodani, Jozef Çekaj (3b), Sindi Shala (4as5), Skerdilajd Skuka (2c) dhe Xhoi Pavaci (9b) sollën atmosferën vieneze në qytetin e Shkodrës. Prezantimi i tyre krenoi shkollën Austriake dhe qytetin e Shkodrës duke shfaqur fisnikërinë dhe bukurinë e këtij kërcimi.
Falenderojmë Drejtorëshën për idenë edhe përkrahjen, nxënësit për pjesëmarrjen dhe prezantimin, Prof Aldo Nikën për gadishmërinë dhe kontributin e tij për prezantimin tonë me profesionalizëm.

Urime,
Sidita Bazhdari, 15.2.2016

2016 02 07-1 080 Shkoder - Karneval Schulen - Beitrag ÖS

2016 02 07-1 081 Shkoder - Karneval Schulen - Beitrag ÖS

2016 02 07-1 123 Shkoder - Karneval Schulen - Gruppenfoto ÖS

2016 02 07-1 127 Shkoder - Karneval Schulen - Gruppenfoto ÖS

2016 02 08 09 Shkoder - Karneval

2016 02 08 12 Shkoder - Karneval

2016 02 08 19 Shkoder - Karneval

2016 02 08 25 Shkoder - Karneval

2016 02 08 29 Shkoder - Karneval

2016 02 08 37 Shkoder - Karneval

2016 02 08 43 Shkoder - Karneval

2016 02 08 45 Shkoder - Karneval

IMG-20160207-WA0002

IMG-20160207-WA0004

IMG-20160207-WA0005