Kampionati i shahut ndërmjet shkollave 9-vjeçare të qytetit

Qëndra Kulturore të Fëmijëve Shkodër, për të gjitha shkollat e rrethit të sistemit 9-vjeçarë. Fitues i këtij kampionati u shpall Sidi Beqiraga, nxënës i Shkollës sonë, klasa e 9 C.

Drejtoria dhe i gjithë stafi i shkollës përgezojnë dhe falenderojnë Prof. Nefailin dhe Sidin për pjesmarrje dhe çmimin e parë.

Gjithashtu përgëzojmë edhe Megi Dibren nga klasa e 8b, edhe ajo përfaqësoi shkollën në këtë kampionat.

10.2.2015 Sidita Bazhdari

schach