Prezantimi i librit “Çadra e kuqe”

Më 18 shkurt 2014 u bë prezantimi i librit “Çadra e kuqe” (“Der rote Schirm”). Në këtë libër paraqiten fatet e familjeve me rrënjë austriake, ndër të cilat edhe fati i familjes së Loreta Prelës, e cila është mësuese e lëndës së matematikës dhe fizikës në shkollën austriake “Peter Mahringer”.

Në këtë aktivitet të organizuar dhe të moderuar nga Konsulli i Nderit, Gjergj Leqejza shkolla jonë u përfaqësua nga klasa 2A kurse Loreta Prela tregoi rreth fatit të familjes së saj.

Manfred Tagini

1

2

3