Dita e Luleve

Tashmё ёshtё bёrё traditё qё qyteti i Shkodrёs mё 6 maj tё festojё Ditёn e Luleve. Nё kёtё ditё marrin pjesё edhe nxёnёsit e shkollave 9-vjeçare tё qytetit tё Shkodrёs. Kёtё vit morёn pjesё nxёnёsit e klasёs sё 8b nёn kujdesin e mёsueses kujdestare Mikela Lekaj dhe mёsueses sё Gjuhёs dhe Letёrsisё Brunilda Kapcari.

Nёn moton „Tё mbrojmё fёmijёt“ nxёnёsit tё veshur me veshjet kombёtare tё Austrisё, me shportat plot me lule shumё-ngjyrёshe tё krijuara vetё nga dora e tyre, pёrfaqёsuan shkollёn duke bёrё paradёn tradicionale nё pedonalen e qytetit dhe duke dhuruar lule pёr tё pranishmit. Stacioni i fundit ishte para bashkisё ku ishte organizuar edhe njё program artistik nga Drejtoria Arsimore.

09.05.2016 , Mikela Lekaj

13102760_961042773964990_4928563749534285567_n

13150090_1225075064171258_1567860683_n

13153222_1225074757504622_1202304485_n

13162182_1225075130837918_647816426_n

13166119_961042613965006_8790503469437646090_n

13177343_958818297520771_6102811006190315419_n

13180834_1225075337504564_2006718888_n