Vizitë e Walter Riegler dhe Wolfgang Rothmund

Më 9. dhe 13. Maj vizituan Shkollën Austriake „Peter Mahringer“ Walter Riegler (Seksioni federal, mësues i arsimit të detyruar nga sindikatat publike) dhe inspektori rajonal i shkollave të Vorarlberg Wolfgang Rothmund.

 

Foto