Vizita e këshilltarit të ministrit Mag. Norbert Habelt

Më 23 tetor 2014 këshilltari i ministrit zoti Mag. Norbert Habelt nga seksioni „Kultura dhe gjuha“ në Ministrinë e Arsimit dhe Grave në Austri (BMBF) vizitoi shkollën tonë. Pas një vizitë rreth shkollës dhe në klasa, ai bëri një bisedë me kordinatorin e gjermanishtes Markus Offner dhe pastaj vizita e tij vijoi me shkëmbime bisedash në drejtori. Vizita e MR Habelt përkoi me organizimin e aktivitetit „Austria lexon“, në biblotekën e universitetit të Shkodrës, ku të gjithë ishim të pranishëm.

23.10.2014; Gerlinde Tagini

2014 10 23-2 035 Shkodra - ÖS - Besuch MR Habelt

2014 10 23-2 039 Shkodra - ÖS - Besuch MR Habelt

2014 10 23-2 042 Shkodra - ÖS - Besuch MR Habelt

2014 10 23-2 049 Shkodra - ÖS - Besuch MR Habelt

2014 10 23-2 052 Shkodra - ÖS - Besuch MR Habelt

2014 10 23-2 054 Shkodra - ÖS - Besuch MR Habelt