Vizita e kolonel Thomas Blaich-KFOR

Kolonel Thomas Blaich, me detyre ne KFOR Prishtine, me 6 mars vizitoi shkollen Austriake „Peter Mahringer“. Iniciative kjo nga mesuesi yne Michael Machek. Pas disa shkembime mendimesh ne drejtori dhe pas nje prezantimi te shkolles te realizuar nga Greta Makaj dhe Rei Ymeraj, klasa e 3b, kolonel Blaich tregoi perpara nxenesve te klasave te ndryshme mbi aktivitetin e tij ne KFOR si dhe arsimimin e tij, arsimim i cili ka filluar nga shkolla e mesme austriake per teknologji informacioni, me universitetit Leoben per ta drejtuar tek KFOR.

Gerlinde Tagini