Vizitë nga Günther Rozenits, kolonel i shtabit të përgjithshëm

Më 11 Tetor 2012 bëri një vizitë në Shkollën Austriake koloneli shtabit të përgjithshëm, drejtues i akademisë për paqe dhe siguri në Europë si dhe president i shoqatës së të rënëve në luftë për Austrinë e Sipërme. Me rastin 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, koloneli Rozenits ishte më 10 Tetor në kongresin historiko-ushtarak në Tiranë dhe mbajti një referat me temë „ Kontributi i Austrisë për lindjen dhe zhvillimin e Shqipërisë“ . Në kuadër të vizitës së tij në Shqipëri koloneli Rozenits vizitoi edhe shkollën tonë. Drejtoresha i prezantoi ambjentet e shkollës dhe më pas vijoi një bisedë në drejtori.

Gerlinde Tagini

Foto