Vizitë nga grupi „Salzburger Nachrichten“

Nën drejtimin e Wolfgang Traschler vizitoi grupi „ Leserreise der Salzburger Nachrichten“ shkollën Austriake „Peter Mahringer“. Si vitin e kaluar vizita në shkollëu bë në kuadër të programit 12 ditor të vizitës në Shqipëri. Pas prezantimit të shkollës nga Dea Smakaj , Liana Shpani dhe Endrin Hoti vijoi një vizitë në ambientet e shkollës, një takim në drejtori me Sidita Bazhdarin dhe Gerlinde Taginin dhe një diskutim intensiv mbi zhvillimet historiko-shoqërore.

23.6.2015; Manfred Tagini

DSCN4567

DSCN4565