Vizitë nga reparti i zjarrëfikëses në Grieskirchen

Të hënën me 4 Qershor 2012, shkolla austriake „Peter Mahringer“ u vizitua nga miq të vjetër. Delegacioni nga reparti i zjarrëfikëses Grieskirchen me në krye deputetin e parlamentit Wolfgang Großruck, i cili kishte sjellë si dhuratë për qytetin e Krujës dhe Vlorës nga një makinë zjarrëfikëse, bëri një ndalesë të shkurtër edhe në shkollën tonë. Në mungesë të drejtores së shkollës, mirëseardhjen miqëve i uruan kolegu Gerhard Walzel dhe nëndrejtore Sidita Bazhdari. Nxënëse nga klasa 3b (Iris Bekteshi, Amanda Ymeraj dhe Albina Shtinja) prezantuan shkollën dhe ambjentet e saja: miqtë na treguan shkurtimisht gjërat më të rëndësishme në një makinë zjarrëfikëse . Në praninë e krybashkiakut të Shkodrës, z.Lorenc Luka, i dhuroi z. Großruck shkollës austriake disa dhurata.

Brilanda Fishta

Foto