Vizitë nga Zyra e Informacionit të EU-së në Shkodër

Më 27.2.2014 patëm një vizitë në Shkollën Austriake “Peter Mahringer” nga drejtoresha e Zyrës së Informacionin mbi Bashkimin Europian në Shkodër (European Union Information Centre Shkodra -(EUIC)), Shehiada Piraniqi. Gjatë bisedës në drejtorinë e shkollës u shtjelluan programe mbështetës të EU-së dhe bashkëpunime të tjera midis EUIC dhe Shkollës Austriake.

Gerlinde dhe Manfred Tagini

2014 02 27 03 Shkodra - ÖS - Besuch EUIC - Shehiada Piraniqi