Vizitë e një delegacioni nga Parlamenti Austriak

Me 5 Shtator 2011 vizitoi shkollën tonë një delegacion me deputetë nga parlamenti Austriak. Pas përshëndetjes përmes drejtoreshës Gerlinde Tagini, vijoi një prezantim i shkollës nga Brunilda Begu, Marsela Kraja dhe Shpetim Sula. Pati një shkëmbim intensiv përvojash dhe në mbyllje vijoi një vizitë në gjithë ambientet e shkollës. Udhëheqësi i delegacionit Werner Amon, nëndrejtori i shoqatës dhe përgjegjës për arsiminin nga partia ÖVP në parlamentin austriak, falenderoi për pritjen e përzemërt dhe përcolli të falat nga Ministrja Autriake e Arsimit; kryebashkiaku i qytetit të Shkodrës Lorenc Luka, theksoi bashkëpunimin e mirë midis qytetit dhe shkollës.

Foto