Vizita e delegacionit të Ministrisë së Jashtme Austriake

Të enjten 20 nëntor 2014 shkollën tonë e vizituan një delegacion Austriak i Ministrisë së Jashtëm dhe Integrimit. Dr. Donatus Köck nga Ministria e Jashtme dhe Etleva Martiri nga zyra e kordinimit për bashkëpunim teknik në ambasadën Austriake në Tiranë, krijuan përshtypje të mira si shkollë austriake jashtë Austrisë. Pas një bashkëbisedimi në drejtori me zëvëndës drejtoreshën Sidita Bazhdari, vizita vijoi me prezantimin për shkollën nga nxënësit Liana Shpani, Dea Smakaj dhe Endrin Hoti (3S4) dhe një bashkëbisedim me klasën 3S4. Vizita përfundoi me një shëtitje rreth shkollës.
20.11.2014; Manfred Tagini

DSCN1969

DSCN1972

DSCN1975