Vizitë e këngëtarit Sokolin Asllani

Baritoni i shquar shqiptar, momentalisht këngëtarë në operën popullore të Vjenës, vizitoi më 20.09.2015 shkollën austriake në kuadër të një vizite në Shkodër. .Sokolin Asllani vjen nga Fushё Arrëz, ndoqi në Shkodër shkollën e muzikës „Prenkё Jakova“, studjoi në Tiranë dhe në Vjenë dhe që nga viti 2002 angazhohet në Austri dhe Gjermani. Më 19.09.2015 debutoi në një koncert në Shkodër.

Gerlinde Tagini, 20.9.2015

2015 09 20-1 16 Shkoder - ÖS - Besuch Sokolin Asllani

2015 09 20-1 05 Shkoder - ÖS - Besuch Sokolin Asllani