Vizitë në shkollë e Ambasadorit së Republikës së Austrisë

15.11.2013

Të premten, më 15.11.2013 vizitoi shkollën tonë ambasadori i ri i Republikës së Austrisë në Shqipëri, Mag. Thomas Schnöll, së bashku me bashkëshorten e tij Alison Regan Schnöll dhe me konsullin e Nderit të Austrisë në Shkodër Gjergj Leqejza. Nxënës dhe nxënëse nga klasat 2AS4 (Liana Shpani, Dea Smakaj dhe Endrin Hoti) prezantuan shkollën. Në vijim u zhvillua një diskusion të klasave 2AS4 dhe 4B me ambasadorin, ku u shkëmbyen mendime dhe përvoja. Në përfundim të kësaj vizite u bë një vizitë në ambjentet e shkollës.

Gerlinde Tagini

1

2.1

3.1

4.1

5.1

6.1

7.1

8.1