Vizitë e konsullit italian në shkollën tonë

Me 3 Tetor 2011 vizitoi shkollën konsulli italian në Shkodër, Roberto Andreotti. Pas një prezantimi të shkollës shkollës në gjuhën italiana nga Alma Deja (3a) dhe Amela Mraja (2b) (ana teknike: Dritan Hollaj, 3a) vijoi një prezantim me ambientet e shkollës drejtuar nga nëndrejtore Sidita Bazhdari dhe së fundmi një diskusion në drejtori. Drejtoresha e shkollës Gerlinde Tagini, theksoi se vizita e konsullit italian ishte një nder për shkollën tonë, nga ana e kunsullit pati përgëzime për arritjet e shkollës sonë. Si nga ana e konsullit Andreotti ashtu dhe nga ana e drejtores së shkollës sonë u theksua interesi për një bashkëpunim më intensiv.

Foto