Vizitë e kryetarit të komunës së Kelmendit, Gjeto Dukaj

Më 11 tetor 2012, me ftesë të drejtores së shkollës, bëri një vizitë në Shkollën Austriake kryetari i komunës Kelmend, Gjeto Dukaj. Fillimisht u njoh me ambjentet e shkollës dhe më pas vijoi një bisedë në drejtori. Në fund ishte e mundur që të bisedonte edhe me tri nxënëset nga Vukël, komuna Këlmend, që mësojnë në shkollën tonë.

Manfred Tagini

Foto