Vizitë në shkollë i delegacionit të Ambasadës Kosovare

Më 29 tetor delegacioni i Ambasadës Kosovare vizitoi shkollën tonë. Zëvëndës ambasadori Sylë Ukshini dhe atasheu Kol Enver Dugolli morën informacione për shkollën, e paraqitur në formë referati dhe i prezantuar nga Endrin Hoti, Dea Smakaj dhe Liana Shpani. Më pas ata vizituan biblotekën, laboratoret, klasat si dhe bënë një bisedë me nxënësen nga Kosova Anterita Preqi (9c). Vizita u përmbyll me një bashkëbisedim në drejtori për mundësi bashkëpunimi të përbashkëta.

2014 10 29-2 094 Shkodra - ÖS - Besuch kosovarische Botschaft

2014 10 29-2 099 Shkodra - ÖS - Besuch kosovarische Botschaft

2014 10 29-2 108 Shkodra - ÖS - Besuch kosovarische Botschaft

2014 10 29-2 112 Shkodra - ÖS - Besuch kosovarische Botschaft

2014 10 29-2 119 Shkodra - ÖS - Besuch kosovarische Botschaft

2014 10 29-2 122 Shkodra - ÖS - Besuch kosovarische Botschaft