Vizitë nga Austria

Të enjten, më 17. 03 2016 vizituan shkollën austriake Z. Profesor Walter Höflechner, Univ-Prof i. R., dhe Z. Dr. Christoph Ramoser, drejtor i seksionit V/7 të Ministrisë së Shkencës së Austrisë. Nxënësit Jona Aliku, Injacio Gjeluci dhe Endrin Hoti prezantuan për vizitorët shkollën tonë.

Është një kënaqësi për ne, që në kuadër të vizitës së tij në Shkodër, Prof. Höflechner, i cili drejtoi për shumë vite projektin me universitetin e Shkodrës, vizitoi shkollën tonë. Falenderoj Prof. Höflechner dhe Z. Dr. Ramoser për vizitën!

Gerlinde Tagini

2016 03 17 15 Shkoder - ÖS - Besuch Höflechner und Ramoser