Vizitë në shkollë nga Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë

Më 12.11.15 vizituan shkollën austriake „ Peter Mahringer“ zoti Blendi Klosi, Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë në Shqipëri dhe Konsulli i Nderit i Autrisë në Shkodër, z. Gjergj Leqejza .
Z. Ministër Klosi u përshëndet nga nxënëset dhe nxënësit e shkollës. Nxënësit nga klasa 4s4, Dea Smakaj, Injacio Gjeluci dhe Endrin Hoti prezantuan strukturën e shkollës ndërsa disa nxënës tjerë pyetën z. Ministër në lidhje me të ardhmen e arsimit profesional në Shqipëri.
Drejtoresha e shkollës, znj.Gerlinde Tagini dhe nëndrejtoresha znj.Sidita Bazhdari falenderuan përzemërsisht z. Ministër Klosi për vizitën në shkollë.
Teksti: Brilanda Fishta
Fotografitë: Hajro Plaku

IMG_6387

IMG_6389

IMG_6393

IMG_6395

IMG_6408