Me rastin e festave të nëntorit

Me,shkolla“Peter Mahriger“organizoi një shfaqje artistike ,nën drejtimin e mësueses së gjuhës e të letërsisë Z.I.Memçaj dhe mbështetjen e drejtoreshës së shkollës Z.G.Tagini.Morën pjesë nxënës nga të gjitha klasat ku u paraqitën me mjaft seriozitet e profesionalizëm recitime nga shkrimtari shkodran Migjeni,humor nga spektakli“Portokalli“,këngë shqiptare e të huaja nga grupi artistik i vajzave,pantomimë nga nxënësit e 2a e 2b,si dhe surpriza e shfaqjes kërcimi popullor dhe bellydancing nga vajzat e 2a.Tingujt e kitarës i emocionuan më shumë nxënësin duke i shoqëruar me duartrokitje.Suksesi dhe kënaqësia që u dha nxënësve kjo shfaqje,si dhe me dëshirën e vetë nxënësve kjo shfaqje do të përsëritet në ditët e festes së Vitit të Ri.

Foto