Vlora & Himara

U nisem ne oren 7 nga “Teatri Migjeni”. Udhetimi po shkodte shume mire dhe u ndalem ne Apolloni. Aty beme nje loje per te mesuar me shume per antikitetin e vendit dhe me pas vazhduam udhetimin deri ne Vlore. Mbasdite shkuam ne “Museumin Kombetar te Pavarsise” dhe mesuam me teper per heronjte e vendit tone dhe pavarsine e saj. Me pas shkuam ne “Kus Baba” dhe shikuam gjithe qytetin e Vlores. Deri ne oren 9 patem kohe te lire dhe me pas shkuam ne hotel. Diten tjeter shkuam ne Himare. Rruges shijuam te gjithe natyren e Shqiperise. Shkuam ne plazh dhe kaluam nje kohe te mrekullueshme me njeri tjetrin. Me pas u kthyem ne Vlore dhe patem kohe te lire deri ne oren 11. Diten e fundit ndaluam ne City Park dhe me pas u kthyem ne Shkoder serish. Ishte nje kohe e mrekullueshme qe kaluam se bashku dhe cdo gje shkoi teper mire.