Monthly Archives: January 2016

Donacion për “Shtëpinë e të moshuarve” Shkodër

Më 15.01, drejtoresha Gerlinde Tagini, nëndrejtoresha Sidita Bazhdari dhe disa kolege dhe kolegë nga Shkolla Austriake Shkoder gjatë një vizite të shkurtër në “Shtëpinë e të moshuarve” në Shkodër, një institucion, i cili nuk strehon vetëm të moshuar por edhe njerëz, të cilët nuk kanë familje dhe janë të vetëm, i dhanë z.
Kliko per te lexuar me shume…

Premie për nxënësit e shkëlqyer

Me kërkesë të DAR Shkodër, u dërgua lista e nxënësve të shkëlqyer të cilët do të shpërblehen nga Kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama për rezultatet me gjitha dhjeta. Kliko per te lexuar me shume…

Takim i nxënësve të shkëlqyer me Kryeministrin e Shqipërisë Edi Rama

Me datë 29.12.2015 u zhvillua takimi i Kryeministrit të Shqipërisë z. Edi Rama me nxënës të shkëqyer. Përfaqëuese e shkollës sonë ishte Dea Smakaj, nxënëse e klases 4s4, e cila përveç rezultateve te shkëlqyera ndër vite, prezanton denjesisht shkollën në aktivtete të ndryshme. Kliko per te lexuar me shume…

Kampionati i shahut ne shkollen tone

Me date 18.12.2015 u zhvillua kampionati i shahut ne shkollen tone ku moren pjese nxenesit me te mire te klasave te 8-ta dhe te 9-ta per  vajza dhe djem. Kampionari u zhvillua me sistem eleminimi ku fitues dolen per djem Benard Marashi  dhe per vajza Egli Hasmegaj. Kliko per te lexuar me shume…

Vizitë në shkollë nga aktorja Sindi Laçej

Ne kuadër të një projekti të realizuar me klasat e 9(A, B, C), me teme “Gjakmarrja një plagë e shoqërisë shqiptare“, ne shkollën Austriake u ftua aktorja shkodrane Sindi Lacej. Ky bashkëpunim u realizua nga mësuesja e gjuhë-letërsise Irma Dashi(Memcaj), në prag të festave të fundvitit. Kliko per te lexuar me shume…