Monthly Archives: September 2015

Dita europiane e gjuhëve

Që në vitin 2001 festohet me 26 shtator Dita Europiane e Gjuhëve. Kjo iniciativë e Këshillit të Europës dëshiron që të nxis 800 milion banorët në mbarë Europën, me 47 shtete anëtarë përfaqësuese në Këshillin e Europës, që të mësojnë sa më shumë gjuhë për të pasur një komunikim sa më të lehtë midis kulturave. Kliko per te lexuar me shume…

Vizitë nga Dir. Wolfgang Hickel

Më 15 shtator vizitoi shkollën tonë ish-drejtori i shkollës teknike HTL Spengergasse, Wolfgang Hickel. HTL Spengergasse kontriboi përmes ekspertizës së saj, që projekti për shkollën Austriake „Peter Mahringer“ të fillonte me sukeses. Ne ishim shumë të gëzuar që patëm mundësi të përshendesim pas disa vitesh në shkollën Dir. Hickel bashkë me partneren e tij.

Gerlinde Tagini, 15.9.2015

Hickel

Vizitë e këngëtarit Sokolin Asllani

Baritoni i shquar shqiptar, momentalisht këngëtarë në operën popullore të Vjenës, vizitoi më 20.09.2015 shkollën austriake në kuadër të një vizite në Shkodër. Kliko per te lexuar me shume…

Vit i mbarë shkollor!

I urojmë nxënësve si dhe prindërve një vit fillim të mbarë të vitit shkollor 2015/16 dhe suksese në mësime!

Gerlinde Tagini

DSC_0606