Monthly Archives: July 2014

Kontakt me shkollën gjatë pushimeve të verës ! 26.6.2014

Shkolla është nga 01.07. deri më 24.08.2014 e mbyllur. Në periudhën kohore 1.7. deri 11.7.2014 dhe nga 18.08 deri 22.08.2014 mund të kontaktoni me dikë nga administrata në numrin e celularit 00355/(0)693714872.

Nga 25.08. deri 29.08.2014 shkolla është e hapur nga ora 09:00 – 12:00.

Që më 01.09.2014 shkolla rifillon me orarin e plotë:
Provime:
Provimet e vjeshtë: 02.09.2014 (9:00) dhe 03.09.2014 (08:00)
Provimi i pranimit në gjuhën gjermane për klasat e nënta: 02.09.2014 (09:00)
Provimi për maturën austriake: 03.09.2014 (09:00)
Provimi i dytë i pranimit për klasat e teta –: 04.09.2014 (10:00)

Fillimi i shkollës: 04.09.2014, 7:45

Ju urojmë pushime të këndshme!

Gerlinde Tagini

urlaub