Monthly Archives: April 2014

Konkursi i krijimtarisë

Më 21.03 u përzgjodhën nga një juri brenda shkollës me në krye drejtoreshën Mag. Gerlinde Tagini tre krijimet më të mirë të nxënësve, të cilët më pas u dërguan në Vjenë për të konkuruar në një konkurs në gjithë Austrinë.
Nxënëset dhe nxënësit në vijim konkuruan me krijimet e tyre:

 • Iris Musallari 8a
 • AlisDracini 2a S4
 • Indi Musallari 2a S4
 • Gledion Sala, Ermal Bajraktari, Anisa Dukaj 4B
 • Robert Nika, David Pemaj 4B
 • Denada Bimi 4B
 • Amanda Ymeraj, Enrik Ndou 5B
 • Luis Ferketi 5B
 • Fituesit ishin:

  Vendi 1 Amanda Ymeraj dhe Enrik Ndou 5B
  Vendi 2 Robert Nika dhe David Pemaj 4B
  Vendi 3 GledionSala, Ermal Bajraktari dhe Anisa Duka 4B

  Urime!

  Rotraud Schrempf-Morawetz

  Fotot: Marilda Shala

  2014 03 21 10 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb - Denada Bimi

  2014 03 21 11 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb - Denada Bimi

  2014 03 21 12 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb - Denada Bimi

  2014 03 21 14 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb - Denada Bimi

  2014 03 21 16 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb - Luis Ferketi

  2014 03 21 18 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb - klasa tekno

  2014 03 21 19 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb - klasa tekno

  2014 03 21 36 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb

  2014 03 21 38 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb

  2014 03 21 45 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb

  2014 03 21 52 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb

  2014 03 21 53 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb

  2014 03 21 69 Shkodra - ÖS - Kreativwettbewerb

  DITA E DYERVE TË HAPURA DHE FILLIMI I REGJISTRIMEVE

  Më datën 8 Prill 2014, në orën 14.00 kemi kënaqësinë të ftojmë të gjithë nxënësit e interesuar në „ Ditën e Dyerve të Hapura“ në Shkollën Austriake „ Peter Mahringer“ .
  Shkolla jonë prezantohet para publikut dhe fillojnë regjitrimet për vitin e ri shkollor 2014-2015.

  Brilanda Fishta

  autoflyer.2014.Din.A6.B5

  einladung.AL.2014

  plakat.tag.tuer.2014

  Prezantimi i shkollës sonë në Lezhë

  Me datë 3 Prill 2014 ne bëmë disa vizita në disa shkolla në Lezhë pajisur me leje nga DAR në Lezhë. Drejtoresha e shkollës, Gerlinde Tagini dhe dy nxënës Donald Gjeloshi (2B, nga Lezha) dhe Ludovik Gajtani (3A, nga Shkodra) prezatuan shkollën „Peter Mahringer“ në shkollat 9-vjeçare „Beslidhja“, „Gjergj Kastrioti“, „Gjergj Fishta“ dhe „Kosova“ (të gjitha në Lezhë) si dhe shpërndanë ftesat për „Ditën e Dyerve të Hapura“.

  Gerlinde Tagini

  2014 04 03 10 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  2014 04 03 12 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  2014 04 03 16 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  2014 04 03 17 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  2014 04 03 23 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  2014 04 03 24 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  2014 04 03 28 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  2014 04 03 29 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  2014 04 03 30 Shkodra - ÖS - Werbung Schulen Lezha

  Prezantimi i shkollës sonë në Shkodër dhe rrethina si dhe në Malësia e Madhe

  Me datë 2 Prill 2014, ne bëmë disa vizita në disa shkolla të rrethit Shkodër të pajisur me leje nga Drejtoresha e DAR në Shkodër dhe nga Drejtori i Zyrës Arsimore Koplik. Manfred Tagini dhe dy nxënëset Sidorela Lulaj (4B, nga Kopliku) und Anisa Dukaj (4B, nga Grizha), prezatuan shkollën „Peter Mahringer“ në shkollat 9-vjeçare „Salo Halili“ në Shkodër, në Shtoj i Ri, Vrakë, Gruemirë, Grizhë, Koplik dhe Bajzë. U shpërndanë gjithashtu ftesat për „Ditën e Dyerve të Hapura“. Ishte kënaqësi e madhe për ne, që drejtori i Zyrës Arsimore së Malësisë së Madhe nga shoqëroi në disa nga prezantimet tona.

  Manfred Tagini

  2014 04 02 06 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Shtoj

  2014 04 02 07 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Shtoj

  2014 04 02 11 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Vrake

  2014 04 02 12 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Vrake

  2014 04 02 13 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Vrake

  2014 04 02 14 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Vrake

  2014 04 02 18 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Vrake

  2014 04 02 19 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Vrake

  2014 04 02 20 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Vrake

  2014 04 02 24 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Grizhe

  2014 04 02 25 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Grizhe

  2014 04 02 26 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Grizhe

  2014 04 02 27 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Grizhe

  2014 04 02 34 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 35 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 37 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 39 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 40 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 41 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 42 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 43 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 44 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Koplik

  2014 04 02 49 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Bajze

  2014 04 02 50 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Bajze

  2014 04 02 52 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Bajze

  2014 04 02 55 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Bajze

  2014 04 02 57 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Bajze

  2014 04 02 58 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Bajze

  2014 04 02 60 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Bajze

  2014 04 02 61 Shkodra - ÖS - Schulpräsentation in Bajze

  Prezantimi i shkollës sonë përreth Shkodrës

  Me datë 31 Mars 2014 ne bëmë disa vizita në disa shkolla të rrethit Shkodër të pajisur me leje nga Drejtoresha e DAR në Shkodër. Brilanda Fishta dhe dy nxënëset Ledisia Ujka (3A) dhe Rebeka Shkrivani (3A) prezatuan shkollën „Peter Mahringer“ në shkollat 9-vjeçare në Oblikë, Zues, Bërdice e Sipërme, Bërdicë, Trush dhe në shkollat Velipojë Qendër dhe Velipojë e Re si dhe shpërndanë ftesat për „Ditën e Dyerve të Hapura“.

  Brilanda Fishta
  Fotos: Ledisia Ujka

  photo 1

  photo 2

  photo 3

  photo 4

  photo 5

  vil_photo 1

  vil_photo 2

  vil_photo 3

  Prezantimi i shkollës sonë përreth Shkodrës

  Me datë 1 Prill 2014 ne bëmë disa vizita në disa shkolla të rrethit Shkodër të pajisur me leje nga Drejtoresha e DAR në Shkodër. Manfred Tagini dhe dy nxënëset Alma Deja (5A, nga Mjeda) dhe Sonila Halluni (5A, nga Shkodra) prezatuan shkollën „Peter Mahringer“ në shkollat 9-vjeçare në Rrenc, Guri i Zi, Juban, Mjedë, Vau i Dejes, Bushat, Rranxë, Barbullush dhe Shelqet dhe shpërndanë ftesat për „Ditën e Dyerve të Hapura“.

  Manfred Tagini

  2014 04 01 06 Shkodra - ÖS - Werbung in Renc

  2014 04 01 07 Shkodra - ÖS - Werbung in Renc

  2014 04 01 08 Shkodra - ÖS - Werbung in Renc

  2014 04 01 09 Shkodra - ÖS - Werbung in Renc

  2014 04 01 14 Shkodra - ÖS - Werbung in Gur i Zi

  2014 04 01 15 Shkodra - ÖS - Werbung in Gur i Zi

  2014 04 01 16 Shkodra - ÖS - Werbung in Gur i Zi

  2014 04 01 17 Shkodra - ÖS - Werbung in Gur i Zi

  2014 04 01 21 Shkodra - ÖS - Werbung in Juban

  2014 04 01 22 Shkodra - ÖS - Werbung in Juban

  2014 04 01 23 Shkodra - ÖS - Werbung in Juban

  2014 04 01 24 Shkodra - ÖS - Werbung in Juban

  2014 04 01 25 Shkodra - ÖS - Werbung in Juban

  2014 04 01 30 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda

  2014 04 01 31 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda

  2014 04 01 32 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda

  2014 04 01 33 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda

  2014 04 01 34 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda

  2014 04 01 35 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda

  2014 04 01 36 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda

  2014 04 01 41 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Dejes

  2014 04 01 42 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Dejes

  2014 04 01 43 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Dejes

  2014 04 01 44 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Dejes

  2014 04 01 45 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Dejes

  2014 04 01 46 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Dejes

  2014 04 01 47 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Dejes

  2014 04 01 48 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Dejes

  2014 04 01 51 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Stajke

  2014 04 01 52 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Stajke

  2014 04 01 53 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Stajke

  2014 04 01 54 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Stajke

  2014 04 01 56 Shkodra - ÖS - Werbung in Vau i Stajke

  2014 04 01 63 Shkodra - ÖS - Werbung in Rranxe

  2014 04 01 64 Shkodra - ÖS - Werbung in Rranxe

  2014 04 01 66 Shkodra - ÖS - Werbung in Rranxe

  2014 04 01 69 Shkodra - ÖS - Werbung in Barbullush

  2014 04 01 71 Shkodra - ÖS - Werbung in Barbullush

  2014 04 01 73 Shkodra - ÖS - Werbung in Barbullush

  2014 04 01 77 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda für Shelqet

  2014 04 01 79 Shkodra - ÖS - Werbung in Mjeda für Shelqet