Monthly Archives: January 2013

Diploma Austriake e Gjuhës Gjermane

Rregjistim dhe informacione

Kandidatë të brendshëm

Mag. Bernd Herta

BerndHerta@htl-shkoder.com

Kandidatë të jashtëm

office@htl-shkoder.com

Website: www. htl-shkoder.com

Tel: 022210197 / Handy: 069 3714872

 

Foto

Silvana Lucaj

Shkolla jonë mban zi për nxënësen tonë Silvana Lucaj, klasa 5b, e cila humbi jetën në një aksident tragjik më 26.12.2012. Ngushëllimet më të thella për familjarët dhe të afërmit e Silvanës.

Foto