Monthly Archives: September 2011

PQM – 8.9-9.9.2011

Që në javën e parë të vitit të ri shkollor, më 8 dhe 9 Shtator 2011, u organizua nga shkolla një Workshop për planifikimin e vitit shkollor. Ky seminar u drejtua si vitin e kaluar nga Mag. Auguste Seidl, drejtore e institutit për zhvillim dhe menaxhim shkollor në shkollën e lartë pedagogjike në Steiermark në Graz. Gjatë dy ditëve të seminarit, kolegiumi punoi intensivisht për vënien e synimeve për zhvillimin e mëtejshëm të shkollës Austriake dhe për masat për vitin e ardhshëm shkollor 2011/2012.

Foto

Vizitë e një delegacioni nga Parlamenti Austriak

Me 5 Shtator 2011 vizitoi shkollën tonë një delegacion me deputetë nga parlamenti Austriak. Pas përshëndetjes përmes drejtoreshës Gerlinde Tagini, vijoi një prezantim i shkollës nga Brunilda Begu, Marsela Kraja dhe Shpetim Sula. Pati një shkëmbim intensiv përvojash dhe në mbyllje vijoi një vizitë në gjithë ambientet e shkollës. Udhëheqësi i delegacionit Werner Amon, nëndrejtori i shoqatës dhe përgjegjës për arsiminin nga partia ÖVP në parlamentin austriak, falenderoi për pritjen e përzemërt dhe përcolli të falat nga Ministrja Autriake e Arsimit; kryebashkiaku i qytetit të Shkodrës Lorenc Luka, theksoi bashkëpunimin e mirë midis qytetit dhe shkollës.

Foto

Privimi i 2 pranimit 31 Gusht 2011

Fituesit per klasen e 9

ALIBALI Nimet Sergej 50
KALAJA Astrit Endrit 52
KOLA Fran Kelvis 31
LEKIQI Enver Lidra 55
YMERAJ Brahim Edit m
BUSHATI Edmir Suad m
KOLECI Kol Xhekson 59
KOLECI Kol Anton 52
HASANI Ilir Megi 49
RAMADANI Genc Sabina 42
KUMANOVA Kujtim Sidita 45
JASINI Petrit Dea 43
KRAJA Bahri Saed 36
VORFAJ Daniel 56

Fituesit per klasen e 8
BURGAJ Besnik Endri 42
PREÇI Hile Emanuel 40
MAKAJ Eduard Rei 43
ISUFI Astrit Riad 48
HASANI Selami Sevjola 38
LUFI Lorenc Lidia 57
BORIÇI Fisnik Erlind 50
KOLA Nikolin Martin 44
DRAÇINI Artan Alis 64