Monthly Archives: February 2011

Udhëtimi i klasës në Mynih

Nga data 14 deri me datën 18 Shkurt klasa 2B së bashku me Z. Ludwig dhe Z. Michel ndërmori një ekskursion në Mynih dhe Salcburg.

Në Mynih na mahnitën atraksionet teknike si: Muzeu i BMW-së, Siemens apo Allianz Arena, në Salcburg qëndroi në qendër të vëmendjes Mozarti.

Me gjithë të ftohtin e shkurtit mundëm ta shijojmë udhëtimin, i cili shkoi pa probleme! Një falenderim i veçantë për Croatia Airlines për bashkëpunimin!

Mag. Wolfgang Ludwig

Foto