Monthly Archives: March 2010

Dita e Dyerve te Hapura

E Merkure, 17.03.2010

Program per vizitoret:

1. 08:30 Hapja dhe prezantimi

Biblioteke

2. 08:40 Prezantimi i shkolles

Vendi: Biblioteke

3. 09:00 – 09:30

Sqarimi i procesit te pjesemarrjes dhe pergjigja e pyetjeve

4 09:30 – 09:40 Ndraja ne grupe dhe shoqerimi neper shkolle

5. 09:40 – 10:00

Shoqerimi neper shkolle

6.

10:00 – 10:20

10:25 – 10:45

10:50 – 11:10

Ndjekja e 3 oreve mesimore: Gjermanisht, Informatikë, Shqip/Matematikë/Anglisht

Foto