Monthly Archives: June 2009

Vjene

Foto

Vjena – Demokraci

Uno-City dhe parlamenti

Foto

Vjena – Nga mesjeta deri ne ditet e sotme

Qytete historike kulturore: nga mesjeta deri ne ditet sotme

Foto

Java ne vjene e viteve te para