Monthly Archives: January 2009

2009

Shkolla Austriake ju uron „Gëzuar festat dhe nje Vit të mbarë

Foto

Aktivitet shkollor me rastin e festave të Nëntorit në Shqipëri

28.11.2008  Shumë nxënës morën pjesë me pjesë muzikore, recitime, pjesë të shkurta humoristike, Break Dance si dhe prezantime të tjera. Nxënësit e klasave të nënta prezantuan programin në gjuhën shqipe dhe gjermane. U organizua nga Sidita Bazhdari dhe Irma Memçaj.

Me rastin e festave të nëntorit shkolla austriak“ Peter Mahringer“ nën drejtimin e nendrejtoreshës së shkollës z S Bazhdari dhe mësueses së gjuhë letërsisë Z I Memcaj ka organizuar një shfaqje artistike.Ky organizim nuk do të ishte i suksesshëm pa mbështetjen e drejtoreshës së shkollës Z G TAGINI dhe mësuesve të saj.

Në shfaqje morën pjesë të gjitha klasat me një përkushtim të jashtëzakonshëm.

Shfaqja u hap me himnin kombëtar e më pas vijoi me numrat.

Nga klasa 0a u shfaqën këto numra:

—-kërcim modern

—-këngë nga MBorici

—-recitim nga LDervishi

—-pjesë me kitare nga EGjoni

Nga klasa 0b:

—-kërcim modern

—-këngë nga A Shtinja

—-recitim nga A Laqja

—-skeç nga A Laqja I Alibashi A Tone

Nga klasa1a

—-këngë nga R Lufi

—-këngë nga E Dedvukaj dhe kitarë B Alibali

—-pjesë me kitarë nga B Alibali

Nga 1b

—-recitim nga M Kraja

Si pjesë përshëndetëse ishte I ftuar një balerin profesionist i kërcimit modern nga 0b.

Shfaqja u mbyll nën tingujt e himnit evropian të kënduar bashkarisht nën drejtimin e Z Margit

Foto