Monthly Archives: October 2008

Konkurs letërsie dhe pikturë

Konkurs letërsie dhe pikturë në kuadër të javës kulturore të Austrisë në Shkodër më datë 20.deri 26. Tetor 2008.

Konkurs letërsie dhe pikturë në kuadër të javës kulturore të Austrisë në Shkodër më datë 20.deri 26. Tetor 2008.

Fituese e konkursit të pikturës: Xhulia Rruga, Klasa 0A

Fitues i konkursit të letërsisë: Shtjefën Jaku, Klasa1A

Organizoi: Irma Memcaj, Mësuese e Gjuhës dhe Letërsisë në Shkollë

Foto