Monthly Archives: September 2008

Inaugurimi i ndërtesës së re të Shkollës dhe fillimi i vitit shkollor 2008/09

Me 8. Shtator 2008 u inaugurua ndërtesa e re pas një viti faze ndërtimi.

Ministria e Arsimit Claudia Schmied, Kryeministri Sali Berisha, Kryetarja e Parlamentit Jozefina Topalli dhe Ministri i Arsimit Fatos Beja inauguruan ndërtesën.

Ju urojmë të gjithëve një vit të mbarë shkollor 2008/2009!

Foto