15 vite Biblioteka Austriake Shkodër

Më 5 qershor 2015, u zhvillua në Bibliotekën Universitare aktiviteti përmbyllës i festimeve në kuadër të 15 vjetorit të themelimit të Bibliotekës Austriake Shkodër. Oriona Kraja, drejtoreshë e Bibliotekës Austriake prezantoi programin, në prani të Ambasadorit të Austrisë, Mag. Thomas Schnöll, të zv.Ministrit të Kulturës Zef Çuni, të rektorit aktual dhe të mëparshëm të Universitetit Shkodër, të drejtoreshës së Bibliotekës Universitare, Alida Luka, të Konsullit të Nderit të Austrisë në Shkodër, Gjergj Leqejza e të shumë të ftuarve tjerë të nderit. Drejtoresha e Shkollës Austriake „Peter Mahringer“, Gerlinde Tagini, si bashkëorganizatore në këtë aktivitet, theksoi në fjalën e saj bashkëpunimin e mirë midis Bibliotekës Austriake, Shkollës Austriake dhe institucioneve tjera gjermanishtfolëse në Shkodër.

6.5.2015; Manfred Tagini

2015 06 05-2 21 Shkodra - 15 Jahre Österreich-Bibliothek - Programm

2015 06 05-2 32 Shkodra - 15 Jahre Österreich-Bibliothek

2015 06 05-2 34 Shkodra - 15 Jahre Österreich-Bibliothek

2015 06 05-2 35 Shkodra - 15 Jahre Österreich-Bibliothek

2015 06 05-2 36 Shkodra - 15 Jahre Österreich-Bibliothek

2015 06 05-2 46 Shkodra - 15 Jahre Österreich-Bibliothek

2015 06 05-2 51 Shkodra - 15 Jahre Österreich-Bibliothek